El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va explicar ahir als alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat el suport econòmic i tècnic que la Diputació destinarà a aquesta comarca, així com les principals novetats del Catàleg de serveis 2015

Així, durant la reunió destinada als càrrecs electes, es va explicar amb detall tant l’oferta del Catàleg de serveis 2015 com totes les inversions que s’han realitzat a la comarca des de l’inici de mandat.

Salvador Esteve va estar acompanyat pel diputat de la Diputació Ramon Castellano i pel president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà.

La Diputació de Barcelona presenta el nou Catàleg de serveis 2015, amb un pressupost de 54,5 MEUR, un 80% del qual està destinat a programes locals d’atenció a les persones i de desenvolupament econòmic i foment de l’ocupació.

Són 214 recursos que es posen a disposició dels ajuntaments i ens locals de la demarcació perquè puguin oferir uns serveis de qualitat als ciutadans.

A partir de l’oferta prevista al Catàleg, els ens locals presenten les corresponents sol·licituds, que es valoren tècnicament, i amb posterioritat es procedeix a la concessió dels ajuts, amb caràcter general, en funció de la qualitat tècnica dels projectes locals i de la disponibilitat de recursos amb què compta la Diputació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here