Ambdues administracions han acordat iniciar els procediments per fer possible que l’1 de setembre de 2017 funcioni un institut a Gavà Mar

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, van signar divendres el protocol que farà possible que el barri de Gavà Mar disposi d’un institut per cursar els estudis de l’ESO.

L’alcaldessa es va mostrar satisfeta amb l’inici d’aquest procés “que ha estat una reivindicació de l’Ajuntament, dels partits polítics, del professorat, dels representants de l’AMPA i dels veïns i veïnes del barri”.

Sánchez va aprofitar la presència dels representats del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per recordar que “tenim una altra necessitat a la qual no renunciem que es abordar la situació de l’IES Bruguers tant si es fa una remodelació del centre com la construcció d’un de nou, jo em comprometo, com alcaldessa, ha mantenir aquesta demanda que és imprescindible per garantir la qualitat de l’ensenyament públic a Gavà”.

Per la seva banda, el director general de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Miquel Llobet, va destacar que “amb la construcció d’aquest institut, Gavà disposarà de les places suficients per atendre les necessitats futures ja que tot indica que el nombre d’estudiants de l’ESO creixerà en els propers anys”.

Les dades que es coneixen fins el moment del nou institut són l’ubicació, junt a l’actual escola de Gavà Mar,  i el número de places que ofertarà: 2 línies per cada curs de l’ESO, aproximadament unes 240 places.

L’Ajuntament de Gavà ha posat a disposició de la Generalitat una parcel.la de sòl annex a l’escola de Gavà Mar. Ara, els serveis tècnics de l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat elaboraran una proposta d’ubicació de les infraestructures necessàries per tal que el nou institut obri portes el curs 2017.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elbruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here