Un dels productors de l’espectacle, Carles Farràs, ha anunciat que Fang i Setge tornarà al teatre de La Passió al mes d’octubre

El musical Fang i Setge tornarà a Olesa a la tardor del 2015, després que les funcions d’aquesta primera temporada finalitzéssin aquest diumenge, 11 de gener.

Així ho ha assegurat un dels productors del muntatge, Carles Farràs, que ha destacat que, si bé les xifres de públic no han estat les esperades, sí hi ha molta satisfacció per les bones crítiques rebudes. La idea és que Fang i Setge torni al teatre de La Passió d’Olesa el mes d’octubre de 2015, en unes dates, a inicis de la tardor, que ja eren les que inicialment s’havien pensat per a l’estrena del musical aquest 2014.

El que tenen clar els responsables del musical és que no es prorrogaran les funcions més enllà de l’11 de gener, sobretot perquè han de començar els assajos de Passió. Carles Farràs ha dit, però, que Fang i Setge tornarà. I ho farà a la tardor, concretament el proper mes d’octubre. De fet, ha dit Farràs, la idea inicial era que el musical s’estrenés a l’octubre, però no va donar temps i es va projectar per les dates nadalenques.

La idea és que aquesta segona temporada de Fang i Setge tingui una dotzena de representacions, que es concentrarien en els caps de setmana del mes d’octubre d’aquest 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here