El Pessebre baixllobregatí ha arribat als 27.700 visitants i ha augmentat un 19,62% en nombre de visitants

Aquest cap de setmana han finalitzat les representacions de la 53a edició del Pessebre Vivent de Corbera, que va iniciar les seves funcions el passat 29 de novembre del 2014.

En aquesta edició, s’ha arribat a 27.700 visitants, la màxima xifra aconseguida en les 53 edicions i  representa un 19,62% més que en l’edició del 2013, any en el qual es van arribar a 23.155 visitants. Des dels seus orígens fins a l’edició d’enguany, el pessebre ha rebut un total de 854.500 visitants, i s’han dut a terme més de 2.150 representacions.

Per a Jordi Boltà, president de l’Associació Amics de Corbera, entitat organitzadora del Pessebre Vivent de Corbera “La veritat és que aquest any no ens pensàvem arribar a aquesta xifra, sobretot, tenint en compte que el primer cap de setmana no vam obrir a causa de les fortes pluges, deixant de fer 5 representacions”.

Sobre les claus de l’èxit d’aquesta nova edició, Boltà comenta que: “El que està clar és que el Pessebre funciona gràcies al fet que als visitants els hi agrada i així ens ho fan saber cada any. A quest fet hem d’afegir-hi l’excel·lent feina desinteressada dels nostres voluntaris, que s’entreguen en cos i ànima en cada representació”. Boltà també ha expressat que “aquesta edició ens ha ajudat a augmentar el nombre de visitants el fet d’incorporar la venda d’entrades online, la creació d’una nova pàgina web, les accions a les xarxes socials i la presència en els mitjans de comunicació”.

El Pessebre permet poder conèixer d’una manera visual i amena el nostre passat i tradicions, en un recorregut d’una durada d’uns 60 minuts, guiat per un relat que combina nadales tradicionals i una veu en off que explica cada escena a mesura que el visitant avança i s’endinsa en el recorregut.

El Pessebre Vivent de Corbera es caracteritza per promoure la cultura i la tradició catalana en un  escenari natural privilegiat de més de 14.000 metres quadrats a la Penya del Corb, i disposa d’un circuit de més 700 metres, en el que 250 actors voluntaris representen 13 quadres escènics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here