El vicepresident de la Confraria del Cava, Jaume Armengol, ha rebut la Medalla del Treball President Macià que atorga la Generalitat de Catalunya. El Govern català concedeix la medalla a Armengol, de 65 anys, en reconeixement a la seva tasca en el sector del vi i el cava, on hi treballa des dels 14 anys

Jaume Armengol és Màster en Comerç Exterior i Pèrit Mercantil, Diplomat en Mercat i Vendes per l’IESE. Des de l’any 2006 exerceix com a Cap Territorial del celler de Sant Sadurní d’Anoia Juvé y Camps, una tasca que actualment combina amb la vicepresidència de la Confraria del Cava. També forma part de la Fundació Laurentius del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

Armengol va rebre el guardó en un acte celebrat l’1 de desembre al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, on el Govern va reconèixer els mèrits laborals de 12 persones i 4 empreses durant el 2014.

Les medalles i plaques President Macià que atorga el Govern de la Generalitat van ser creades el 1938 per reconèixer mèrits laborals, sigui dels treballadors individuals, sigui de les empreses. L’any 1982 la Generalitat va rehabilitar aquests guardons amb la finalitat de premiar els qui, al llarg d’una vida o una dilatada etapa de treball, han contribuït amb el seu esforç i exemple a mantenir i impulsar d’una manera rellevant l’activitat econòmica de Catalunya. També són un reconeixement a la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here