Un 10% dels ingressos que es van recollir amb les inscripcions del mercat de segona mà es destinaran a projectes socials

Diumenge  18 de gener Pallejà va celebrar la primera edició del Set Vides Vintage Market. Era una activitat prevista per al passat mes de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, però que es va haver de suspendre per la previsió de pluges intenses. Es tracta d’un mercat on es s’hi van poder trobar productes de segona mà a més d’objectes fets amb material reciclat i d’elaboració artesanal.

Durant tot el matí els visitants van poder comprar, vendre o intercanviar des de roba i complements a mobles passant per articles esportius o de puericultura, entre d’altres. El mercat va incloure un espai d’intercanvi anomenat “Set troc” en el que els visitants van poder bescanviar un màxim de deu joguines. També hi va haver activitats adreçades a un públic familiar. Els més petits van poder gaudir d’inflables i de jocs tradicionals, a més de participar en el taller Recicl-art destinat a endinsar els infants en el món de l’art utilitzant materials reciclats, així com d’un taller de sabons fets amb olis vegetals, un espectacle musical vintage a càrrec de Happy Day i animació al carrer amb els Grallers d’Artés.

La iniciativa va néixer amb la voluntat de fomentar la reutilització i sensibilitzar a la població sobre la importància de donar una nova vida a tots aquells productes i materials que d’una altra forma acabarien convertint-se en residus. Un 10 % dels ingressos derivats de les inscripcions es destinaran a projectes socials d’àmbit local i, més concretament, al Banc d’Aliments de Pallejà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here