L’Ajuntament baixllobregatí, a través d’un comunicat, assegura que “no hi ha cap raó objectiva per qüestionar la tasca de Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà”

Davant de les informacions i comentaris apareguts aquests dies en relació als fets succeïts a Barcelona el 4 de febrer de 2006 i arran de l’emissió televisiva del documental “Ciutat Morta”, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, vol posar de relleu que de les dades fins ara demostrades i jutjades, així com de la informació de què disposa aquesta institució, no es desprèn cap raó objectiva per qüestionar la tasca de Víctor Gibanel com a cap de la Policia Municipal de Gavà, una responsabilitat que segons l’alcaldessa, està desenvolupant amb màxima professionalitat i confiança i que mereix una valoració altament positiva.

Dit això, el comunicat del consistori conclou que un cop vist el documental “Ciutat Morta” i els dubtes que planteja sobre el procés, “l’Ajuntament de Gavà considera que l’Administració de Justícia hauria de valorar la possibilitat de reobrir el cas, en cas que hi hagi indicis o proves, per aclarir definitivament els fets”.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here