El grup municipal exposarà en el Ple la necessitat de convocar el Cap de la policia local perquè doni explicacions i s’obri una comissió d’investigació i seguiment per valorar la situació i prendre mesures

El Grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Gavà demanarà, en el Ple d’aquest dijous, que “l’equip de govern convoqui amb prou antelació una Junta de Portaveus perquè el Cap de la policia local Víctor Gibanel exposi les seves explicacions en relació als fets que es narren en el documental Ciutat Morta emès dissabte pel canal 33 i que tanta polèmica ha despertat. CU proposarà també s’obri una Comissió d’Investigació i Seguiment Municipal per valorar i prendre, en el cas, les mesures i posicionaments pertinents al respecte”.

El portaveu de la formació a Gavà, Ramon Castellano, assegura que “tant bon punt es va emetre la cinta vaig fer saber, a través de les xarxes socials que durant la setmana demanaria explicacions a l’alcaldessa” i afegeix que “d’aquí ma meva sorpresa quan dilluns al matí rebo una trucada  dient-me que l’alcaldessa vol parlar aquella mateixa tarda personalment amb mi, però jo no podia i ho vaig posposar per dimarts. Poc després m’assabento que hi hagut reunió conjunta dels diferents portaveus sense que el nostre grup ho sabés, raó per la qual ja hem presentat una queixa formal”.

Des de CiU s’insta a que “en cas que apareguin noves proves relacionades amb aquests fets siguin aportades de manera immediata a la Fiscalia i s’actuï per les parts afectades per iniciar les pertinents accions legals. Això sí, cal que hi hagi proves, és indispensable, perquè l’actuació de la policia i dels jutges s’ha de basar en fets, no es pot basar en suposicions”       També afirmen “defensar i posar en valor la gran tasca que cada dia fan els agents de la Policia Municipal de Gavà per garantir la convivència i la seguretat a tota la ciutat i lamentem que aquests fets puguin afectar-hi directa o indirectament”.

El Grup Municipal afegeix però que “no contribuiran a les desqualificacions ni al joc de la política de curta volada o al populisme barat i demagog que en els darrers temps s’hi troben alguns”, i asseguren que evitaran entrar en polèmiques estèrils inspirades únicament en estratègia preelectoral”.

 

Font: elBruguers

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here