L’exresponsable d’informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona nega haver participat en el 4-F “ni abans, ni durant, ni després”. Gibanel, ha dit sobre ‘Ciutat Morta’: “La no emissió per televisió del fragment on jo aparec, va ser fruit d’un acord”

L’excap d’Informació de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Víctor Gibanel, ha afirmat aquest dimecres que no va realitzar cap informe sobre els fets del 4F, que narra el documental ‘Ciutat Morta’, per a l’aleshores alcalde, el socialista Joan Clos.

Gibanel ha llegit un comunicat a Gavà -municipi en el que actualment és cap de la Policia Local-, i ha assenyalat: “No tenia accés directe a l’alcalde de Barcelona, tampoc per proporcionar-li cap tipus d’informe dels que elaborava”.

També ha assegurat, en referència al documental ‘Ciutat Morta’, que “la no emissió per televisió del fragment on jo aparec va ser fruit d’un acord que jo mateix vaig firmar amb la productora Metromuster”. “Un acord mutu i privat”, ha sentenciat. Sembla que la jutgessa va determinar que eren 3 els minuts que no es podrien emetre, i que gràcies a l’acord privat van acabar esdevenint 5.

L’inspector, doncs, ha volgut deixar “meridianament clar que no vaig tenir absolutament cap participació en els fets de 4 del febrer de 2006 que s’expliquen en el documental, ni abans, ni durant, ni després”.

Enmig d’una gran expectació mediàtica, també ha remarcat que manté la demanda contra el periodista Jesús Rodríguez ja que ha assenyalat que les de  ‘Ciutat Morta’ eren imatges “filtrades irregularment” d’una declaració judicial sense vinculació amb el cas.

 

Font: Europa Press i ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here