El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou per aquest 2015 el cupó adreçat a les famílies amb nous descomptes i promocions. Amb el nou cupó, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials

Després de l’èxit dels darrers anys, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha editat novament els cupons amb descomptes i promocions per a famílies 2015.

Descomptes per a visitar la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, les Coves del Salnitre de Collbató, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües, l’Itinerari Jujol de Sant Joan Despí, i entre les noves promocions hi ha un nou espai per descobrir, Catalunya en Miniatura AVENTURA.

Les famílies interessades poden sol·licitar els cupons al Consorci de Turisme del Baix Llobregat i també descarregar-los des del web:

 www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Els cupons també es poden obtenir a les oficines de turisme, allotjaments, punts d’informació juvenil, i equipaments i recursos turístics que hi participen, entre altres.

Us animem a gaudir d’aquestes visites i activitats en família al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here