El Tribunal considera que no adoptar mesures cautelars no provoca “un dany irreversible a la competencia”

Madrid (ACN).- La Sala Tercera del Tribunal Suprem ha sentenciat que rebutja el recurs d’Acciona, que pretenia la suspensió cautelar dels acords de 6 de novembre de 2012 del Consell de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que van aprovar el sistema de gestió del servei públic del cicle integral de l’aigua en aquesta àrea.

El recurs desestimat d’Acciona anava dirigit concretament contra les actuacions del TSJC, que van rebutjar la suspensió cautelar d’aquests acords del Consell Metropolità, així com contra la resolució de l’Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC), que va rebutjar un recurs d’Acciona contra aquests mateixos acords en el litigi sobre Aigües Ter-Llobregat (ATLL).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here