Nebrera al·lega motius “estrictament personals”. L’assemblea de la federació nacionalista va aprovar el fitxatge de l’exdiputada del PP el juliol passat

Sant Just Desvern (ACN).- L’exdiputada del PP Montserrat Nebrera ha renunciat a ser la candidata de CiU a Sant Just Desvern (Baix Llobregat) en les eleccions municipals d’aquest mes de maig.

Així ho han confirmat fonts de CiU a l’ACN. La direcció local del partit va proposar Nebrera com a cap de llista per als comicis del 24 de maig i l’assemblea de militants va ratificar-ne el fitxatge, el juliol passat, amb un 74% de vots a favor (14% en contra i 12% d’abstencions).

Nebrera va ser diputada pel PP entre 2006 i 2009, quan va abandonar l’escó i el partit. Un any abans, el 2008, havia intentat sense èxit disputar el liderat del PPC a l’actual cap de files, Alícia Sánchez-Camacho.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here