PSC, ICV-EUiA i CiU van presentar ahir uns pressupostos per a l’Ajuntament de Castelldefels que posen l’accent en l’educació, els serveis socials i el foment de l’ocupació

Pensant en un nou mandat amb una majoria de Govern de progrés, els grups de l’oposició han fet l’esforç d’arribar a un acord “pel bé de la ciutadania”.

Des dels diferents grups de l’oposició han considerat que Castelldefels no es mereixia arrossegar un any més els pressupostos municipals de l’any anterior, que fins ara s’havien prorrogat.

PSC, ICV-EUiA i CiU creuen que les necessitats de la ciutat han variat en aquests darrers dos anys i els pressupostos ho havien de reflectir.

Els grups de l’oposició denuncien la manca de diàleg i capacitat de negociació del alcalde Manuel Reyes, en minoria, que no ha estat capaç de fer una proposta de consens.

“En un exercici de responsabilitat”, els grups de l’oposició han volgut que aquests pressupostos per 2015 donin prioritat a temes com: les beques menjadors, els ajuts per llibres escolars, els plans d’ocupació local, els programes contra la violència de gènere o la subvenció per les plusvàlues en casos de desnonaments, entre d’altres prioritats socials.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here