L’alcalde de Sant Esteve s’ha reunit amb representants del sindicat CCOO de Brians per unir esforços i reclamar a la Generalitat la millora urgent de la carretera B-224. El passat 2 de febrer una treballadora del centre penitenciari va perdre la vida en un accident en aquesta via. Aquest és segon sinistre mortal en menys d’una setmana que es registra en aquesta carretera, que uneix Martorell i Capellades

Fa uns dies, també el sindicat UGT va exigir a través d’un comunicat millores en la seguretat, sumant-se a les reiterades demandes del consistori a la Generalitat perquè executi el desdoblament de la carretera de manera urgent. En el decurs de la reunió, l’alcalde els ha informat sobre l’inici immediat de la construcció de la rotonda que donarà accés al municipi i al nou polígon de Can Margarit i que millorarà la seguretat en l’accés als centres penitenciaris. L’obra l’executarà la Junta de compensació del nou àmbit industrial.

Això però ha d’anar unit al desdoblament de la B-224, una obra que ha d’executar la Generalitat i que ha de permetre descongestionar aquesta carretera i reduir-ne la sinistralitat. Cada dia circulen per la B-224 més de 20.000 vehicles, molts d’ells accedeixen a zones industrials i, en el cas de Brians, es desplacen els 1.500 treballadors dels centres així com familiars de presos.

En el que portem d’any, només en el tram de Sant Esteve s’han registrat 4 accidents, el darrer, amb una víctima mortal.

Accidents B-224 (Tram Sant Esteve)

– ANY 2012: 20 ACCIDENTS

– ANY 2013: 35 ACCIDENTS

– ANY 2014: 29 ACCIDENTS

– *ANY 2015: 4 ACCIDENTS EN 1 MES

* En una setmana la B-224 ha registrat 1 víctima mortal al tram de Sant Esteve i 1 víctíma mortal al tram de Masquefa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here