La Federació d’Associacions de Veïns de Castelldefels (FAVC) va acordar el 2 de febrer sol·licitar a la Generalitat la cessió de l’equipament

De la mateixa manera que ja va fer l’alcalde Manuel Reyes el passat mes de gener, els veïns i veïnes de Castelldefels també reclamen que el Canal Olímpic sigui cedit al municipi.

A la reunió de la junta directiva del passat 2 de febrer, La Federació d’Associacions de Veïns de Castelldefels (FAVC) va acordar textualment:

  • Sol·licitar a la Generalitat de Catalunya la cessió de les instal·lacions del CanalOlímpic de Castelldefels a l’Ajuntament Castelldefels.
  • Que un cop siguin cedides les instal·lacions, aquestes siguin obertes a laciutadania en general i gestionades directament per l’Ajuntament.
  • Que es projecti la connexió i coordinació de tots els equipaments esportiusexistents en aquesta zona, així com aquells possibles de nova construcció ocreació, creant així una gran macro-instal·lació d’esports a l’aire lliure, incorporant el parc natural de la zona universitària i unint tota la zona amb la nostra platja. Tot amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva a la ciutat, l’espai natural com a lloc d’oci i la promoció exterior de Castelldefels com a lloc de trobada d’esportistes i amics de la natura.

Per aconseguir-ho, la federació va acordar a més dur a terme una campanya que demostri “el desig de Castelldefels, mitjançant adhesions de tot el moviment associatiu de la ciutat, les seves institucions i la seva ciutadania en general.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here