L’estratègia d’oferir un producte econòmic permet captar clients en un mercat condicionat pel cost de la matèria prima i els impostos

L’Hospitalet de Llobregat (ACN).- “Porto tot el matí en reserva, però volia venir aquí”. Pedro Ruiz és client des de fa mesos de l’estació de servei de l’Hospitalet de Llobregat Can Buxeres, una de les que sol ocupar els primers llocs de la llista de gasolineres més econòmiques del geoportal del Ministeri d’Indústria.

El boca-orella ha funcionat i la benzinera, que pertany a una empresa familiar, bascula entre el degoteig constant de clients i les cues de vehicles.

A l’Hospitalet i al Baix Llobregat es concentren algunes de les gasolineres amb els preus més baixos de les comarques barcelonines i de Catalunya; una estratègia per captar clients en un mercat fortament condicionat pel cost de la matèria prima i els impostos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here