Organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, aquest mercat se celebrarà, del 20 al 22 de març, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Es tracta d’un esdeveniment adreçat a tota la família que, a més del mercat, inclourà altres activitats i degustacions de productes. Les Coves del Salnitre compartiran espai amb empreses i atractius turístics de la zona

D’altra banda, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat promociona, un any més, les Coves del Salnitre.

En els seus cupons per a famílies ofereix descomptes per a gaudir a preus especials d’alguns dels atractius turístics de la comarca. A més de les Coves del Salnitre de Collbató, hi ha també la Colònia Güell-Cripta de Gaudí, el Canal Olímpic de Catalunya, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Museu de Sant Boi, Catalunya en Miniatura, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, els Museus d’Esplugues, el Museu Agbar de les Aigües, l’Itinerari Jujol de Sant Joan Despí, el Museu de Montserrat i, com a novetat, Catalunya en Miniatura Aventura.

Les famílies interessades poden sol·licitar els cupons al Consorci de Turisme del Baix Llobregat o descarregar-los en el web   www.turismebaixllobregat.com/cupons.

També es poden aconseguir a les oficines de turisme, allotjaments, punts d’informació juvenil i equipaments i recursos turístics que participen en la promoció.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here