El ple municipal va aprovar per unanimitat al darrer ple, una moció on es demana el desdoblament de la carretera B-224

En les darreres setmanes s’han produït dos accidents mortals en aquesta via que suporta un elevat trànsit rodat. Diverses organitzacions ciutadanes i els ajuntaments de la zona porten anys reclamant a la Generalitat que prengui mesures urgents per tal de millorar la seguretat viària de la B-224.

El document va ser presentat per l’Entesa per Sant Esteve i va comptar amb l’adhesió de la resta de grups municipals. Així mateix, reclamen que amb caràcter previ i urgent, es millori la seguretat, l’accessibilitat i la visualització dels sectors més conflictius.

D’aquesta forma consideren que es podria evitar la intensitat i la gravetat dels accidents que es produeixen. A més, el ple municipal considera necessari un compromís definitiu per fixar els terminis per executar les obres de remodelació de la via.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here