Denuncien les llistes d’espera i la saturació dels serveis d’urgències

Prop de 5000 persones – segons els sindicats- es van manifestar ahir dimecres a la tarda pels carrers de Sant Joan Despí i Cornella de Llobregat en defensa d’una sanitat pública de qualitat i en contra de les retallades en l’àmbit sanitari.

La marxa, promoguda per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat, va agrupar personal de centres sanitaris, veïns i veïnes, persones usuàries i representants polítics.

Les persones manifestants van exhibir pancartes en contra de les retallades i van denunciar les llistes d’espera i la saturació dels serveis d’urgències, una situació agreujada per l’epidèmia de la grip.

La manifestació va acabar davant de l’Ajuntament de Cornellà.

La Plataforma valora molt positivament la resposta ciutadana a aquesta convocatòria i ja anuncia que això ha estat un bon començament que tindrà continuïtat en futures mobilitzacions en la lluita ​p​el manteniment de​ls​ recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores, i exigeix un canvi en les polítiques de la Conselleria de Salut i l’abandonament de les retallades pressupostàries.

Per la seva banda, la Plataforma valora molt positivament la resposta ciutadana a aquesta convocatòria i ja anuncia que això ha estat un bon començament que tindrà continuïtat en futures mobilitzacions en la lluita ​p​el manteniment de​ls​ recursos tant materials com humans, de les ràtios assistencials i dels drets sociolaborals dels treballadors i les treballadores, i exigeix un canvi en les polítiques de la Conselleria de Salut i l’abandonament de les retallades pressupostàries.

 Font: ACN i Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here