El conseller defensa “l’absoluta independència” i el “prestigi” dels membres de la mesa de contractació que ha de definir les decisions del Govern

Barcelona (ACN).- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha assegurat que “en les properes setmanes” la mesa de contractació d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) ja haurà acabat els treballs i la Generalitat establirà un posicionament “definitiu” sobre la concessió.

“Tenim el mandat exprés del president de prendre una decisió ràpida que doni compliment a la sentència del Tribunal Suprem”, ha dit Vila. En roda de premsa després del Consell Executiu, el conseller ha defensat “l’absoluta independència” i el “prestigi” dels membres de la mesa de contractació, que són funcionaris de carrera.

Vila ha reiterat que considera que el Govern no està incomplint cap sentència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here