No troba cap irregularitat en els fets investigats

L’Audiència Provincial de Barcelona ha arxivat el cas de les retribucions de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), en el que es trobaven vinculats diversos alcaldes/ses i ex alcaldes/ses del Baix Llobregat, com l’alcalde del Prat, l’alcalde actual i l’ex alcalde de Sant Feliu de Llobregat, l’ex alcalde de Molins de Rei, l’ex alcalde de Gavà, l’ex alcaldessa de Torrelles, l’alcalde de Cornellà i l’alcalde de Castelldefels, entre molts d’altres, que formen part de la llarga llista de més de 60 càrrecs públics, cridats a declarar.

El Jutjat d’Instrucció 1 de Sabadell va imputar a una seixantena d’alcaldes, ex alcaldes, alcaldesses i ex alcaldesses, que havien format part del comitè executiu de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), per presumptament cobrar sous encoberts justificats com a dietes i desplaçaments.

L’Audiència Provincial de Barcelona, ha entès que no hi ha hagut cap irregularitat en els fets investigats i ha dictaminat l’arxiu de la causa i la finalització de la mateixa.

De manera unitària tots els càrrecs públics imputats havien reafirmat la legalitat dels pagaments, assegurant que eren sous per feina feta i no pas dietes.

 

Font: Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here