Ahir la “Volta” va presentar en societat la seva 95a edició, que es disputarà del 23 al 29 de març, al Museu Dr. Melcior Colet, amb l’assistència del Secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, el President de la “Volta” Rubèn Peris, l’alcaldessa de Calella Montserrat Candini, el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i Alcalde de Tona, Josep Salom i Xavier Amador Director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona

La tercera prova per etapes més antiga del món comptarà amb la participació d’alguns dels millors ciclistes de l’escamot internacional com en Joaquim “Purito” Rodríguez, Alberto Contador, Christopher Froome o Alejandro Valverde i un llarg etcètera, doncs els 17 millors equips del món, pertanyents al UCI WorldTour, estaran a la carrera, a més dels equips convidats.

La prova començarà a Calella el dilluns dia 23 de març, i finalitzarà el dia 29 al circuit de la muntanya de Montjuïc a Barcelona.

La novetat serà el nou mallot que premiarà als joves de la carrera.

Així mateix s’ha donat a conèixer el cartell oficial de la prova obra de l’Estudi Villuendas+Gómez.

El pas de La Volta per el Baix Llobregat

volta15mapa

Diumenge 29 de març, la 7ª i darrera etapa de la cursa creurarà 14 municipis del Baix Llobregat: Esplugues, Sant Just, Sant Feliu, Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels.

etapabllvolta15

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here