El Departament d’Ensenyament ha redactat el projecte que preveu la construcció d’un nou mòdul amb sis noves aules i espais per a serveis

La Generalitat de Catalunya ha presentat a l’Ajuntament de Pallejà el projecte d’ampliació de l’Institut d’Educació Secundària, una actuació llargament reivindicada des del consistori i a la que, en els darrers anys, s’hi han dedicat importants esforços.

El Departament d’Ensenyament ha estat l’encarregat de redactar el projecte que preveu augmentar la superfície del centre educatiu en més de 570 m2. L’ampliació inclou un pati central amb un passadís perimetral a través del qual es tindrà accés a les aules i a la resta de serveis. Aquest espai exterior oferirà il·luminació natural a la zona d’accés a les classes i actuarà també com a element de ventilació de l’edifici.

Un nou edifici amb noves aules i espai per a serveis

El nou mòdul, que estarà connectat a l’edifici actual mitjançant un passadís, inclourà quatre sis aules i altres serveis, com banys per a professors i alumnes i un petit espai per al material de neteja. L’ampliació ocuparà part de les actuals pistes poliesportives, i això farà necessari reordenar tota la zona exterior del centre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here