Els propers 20, 21 i 22 de març al Mercat Municipal del Torrent Gornal, l’AGT (Associació de Gastronomia i Turisme), amb el suport de l’Ajuntament de l’Hospitalet i el patrocini de Moritz, organitza aquesta activitat que pretén unir les més de 50 nacionalitats que conviuen a la ciutat a través de la gastronomia

I per assolir aquest objectiu s’han unit restauradors participants al QuintoTapa 2015, paradistes del mercat i associacions d’immigrants, que entre tots presentaran 35 propostes gastronòmiques en format tapa.

Així doncs, una truita de faves, o uns canelons de ceps ben nostrats, donaran pas a tapes magrebines com el Cuscús, la Harira o les pastes dolces marroquins.

Gaudirem de la gastronomia peninsular amb les migas extremeñas o l’Alpujarreño, i viatjarem per tota Llatinoamèrica amb el Shambar peruà, el Charquekán bolivià, el Llapingacho ecuatorià, i moltes sorpreses més.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here