L’ICS dóna per completat el nou equip directiu de la Gerència Territorial de l’àrea Metropolitana Sud amb el nomenament d’Oliveras per a dirigir l’Hospital de Viladecans, i el de Xavier Bayona per dirigir l’Àmbit d’Atenció Primària Costa de Ponent

Viladecans (ACN).- Montserrat Oliveras serà la nova directora de l’Hospital de Viladecans, càrrec que fins ara ocupava Jordi Monedero, que passarà a dedicar-se de manera exclusiva al Servei d’Atenció Primària del Delta.

Així ho va aprovar la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), reunida en sessió ordinària el passat dijous.

Aquests canvis es produeixen després que Antoni Andreu prengués possessió del càrrec de gerent de l’ICS a l’àrea Metropolitana Sud en substitució d’Alfredo García.

Els dos nomenaments, que es faran efectius l’1 d’abril, completen el nou equip d’aquesta Gerència Territorial.

Nascuda a Barcelona l’any 1959, Montserrat Oliveras és llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en otorinolaringologia. La seva trajectòria professional en els darrers anys ha estat vinculada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, centre on ha exercit de subdirectora (2008-2011) i de directora de l’Àrea de Traumatologia i Rehabilitació (2011-2015).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here