La decisió l’ha avançat el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat a través d’Olesa Ràdio. L’Ajuntament i la Plataforma Olesa es Mou celebren la decisió tot i no haver rebut encara la comunicació oficial

Si les dades de preinscripció a Olesa són correctes, “no hi haurà tancament de cap línia de P3 pel curs 2015-2016”. Així ho avançava el responsable dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Josep Maria Pérez, als micròfons d’Olesa Ràdio. Amb les seves declaracions Pérez esvaïa l’amenaça de tancament plantejada fa ara tres mesos quan, amb les dades de padró i de natalitat damunt la taula, es preveia un important descens en les preinscripcions. Ara però, superat el període de preinscripció, la demanda de places ha superat la previsió inicial (s’han preinscrit 307 alumnes quan el departament en preveia 295), i per tant, i seguint el compromís de no superar la ràtio de 25 alumnes per aula, l’any vinent es mantindran les 13 línies de P3 que hi ha avui en dia a Olesa.

L’Ajuntament d’Olesa i la Plataforma Olesa es Mou han manifestat la seva satisfacció per la decisió del Departament d’Ensenyament de mantenir les 13 línies de p3 existents a Olesa, i per tant, de rectificar la intenció inicial de suprimir-ne una per la previsió d’un descens de preinscrits.

A manca de confirmació oficial, els representants de l’Ajuntament i de la Plataforma confien que l’anunci fet pel responsable dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat “sigui una decisió en ferm”, a l’expectativa però de què es confirmin en forma de matrícules el que avui són preinscripcions.

La regidora d’Ensenyament, Pilar Puimedon, ha manifestat la seva satisfacció per la notícia tot i dient que creu que, segurament, “el simple anàlisi de les dades de preinscripció han motivat la decisió del Departament”. La Regidora ha remarcat i agraït també la tasca del Consell Escolar Municipal i de la Plataforma Olesa es Mou en la consecució d’aquest objectiu.

La satisfacció de la regidora d’Ensenyament es compartida per la Plataforma Olesa es Mou. Pedro Garcia, portaveu de la plataforma diu però que el seu posicionament és “de certa prudència”.  Pedro Garcia, al marge de confirmar que l’anunci del Departament d’Ensenyament no atura l’activitat de la Plataforma, ha volgut agrair a tota la ciutadania olesana la seva contribució, en menor o major mesura, a fer possible el manteniment de la línia de P3 a Olesa amb la seva defensa d’una educació de qualitat.

 

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here