S’han senyalitzat i millorat tres itineraris (de 9,7, 6,3 i 4,6 km) per la ciutat i la zona agrícola per fomentar els desplaçaments a peu

Sant Joan Despí fa molts anys que treballa per fer de la ciutat un espai més saludable potenciant la pràctica esportiva, recuperant espais de la zona natural, treballant per reduir la contaminació, etc. Ara fa un salt endavant  amb la posada en marxa de tres Camins saludables, uns itineraris senyalitzats que travessen la ciutat tot convidant-nos a caminar.

Tres itineraris, tres opcions per caminar per Sant Joan Despí

L’Ajuntament ha definit tres itineraris. Amb sortida i arribada al parc de la Fontsanta s’ha definit un camí de 9,7 km que arriba fins a la zona agrícola; un altre de 6,3 km que passa per l’Eixample del barri Centre, i un altre, de 4,6 km que creua el passeig del Canal.

Uns recorreguts que a partir d’ara la ciutadania veurà senyalitzats i diferenciats per colors (blau, verd i vermell), i on també constarà l’acumulació dels kilòmetres que ja s’han caminat.

Tots els itineraris passen per carrers, avingudes i camins en els quals s’han fet intervencions (ampliacions de passos de vianants, adequació de camins, instal·lació de semàfors, reforç de la senyalització etc.) per fer-los més accessibles alhora que agradables per al passeig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here