Amb el títol “Amb perles a cada mà, visc al cor d’una petxina”, Ricard Vaccaro, artista  de Cornellà de projecció mundial, exposa al Castell les seves propostes plàstiques realitzades en els darrers tres anys, juntament amb altres de més antigues. L’exposició es podrà visitar fins al 14 de juny

Vaccaro, que ha rebut recentment el Premi d’Honor Ciutat de Cornellà, ens mostrarà fins al 14 de juny, pintures sobre tela i sobre paper i escultures en metacrilat, la major part d’elles inèdites, que il·lustren les inquietuds creatives d’aquest artista de llarga trajectòria.

Una cinquantena d’obres plàstiques, algunes d’elles inèdites, d’aquest autor que ha dissenyat l’escultura que será el premi del proper Català de l’Any.

Amb més de 25 exposicions al llarg de la seva carrera professional, l’artista transmet amb la seva obra una defensa inqüestionable de la llibertat, tant personal com de les societats que ens envolten.

L’obra de Vaccaro no entén d’etiquetes i l’artista expressa que els seus treballs ‘fusionen’ diversos estils, tot i que predomina l’obra abstracta.

 

Font: Ajuntament de Cornellà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here