La concessionària acusa l’empresa d’abusar “indegudament” d’un servei que factura a la ciutadania. Per contra, Agbar assegura que és la Generalitat qui ha dirimir els pagaments que corresponen a l’empresa però que no poden ser la totalitat

Barcelona (ACN).- Aigües Ter-Llobregat (ATLL) ha denunciat que Agbar i les filials Sorea i Cassa li han deixat de pagar 45 MEUR i han advertit que “incompleixen els seus contractes de subministrament” i “abusen indegudament de les concessions d’un servei públic que facturen als ciutadans”.

Per això, l’empresa considera que és una estratègia d’Agbar que respon a “la voluntat manifesta de desestabilitzar i desordenar la prestació d’abastament d’aigua en alta” després de perdre la licitació pel servei, tot i que diverses resolucions judicials van invalidar el concurs.

ATLL, a més, adverteix que els impagaments ja han generat 350.000 euros i que Agbar està retenint “indegudament” els ingressos cobrats als ciutadans.

Per la seva banda, Agbar afirma que no pot pagar a qui no és el titular del contracte d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) i assegura que correspon a la Generalitat dirimir quina part d’aquests pagaments li correspon a ATLL concessionària, ja que considera “evident” que no poden ser la totalitat dels ingressos.

Agbar creu que hi ha conceptes que “només poden correspondre a qui tingui el contracte vigent”. Segons recull l’empresa en un comunicat, ingressa els imports a la Generalitat, “l’administració titular del servei”, de conformitat amb el procediment establert per l’article 12 del Reglament del servei d’abastiment Ter-Llobregat i afegeix que segueix “de manera escrupolosa i estricta” les instruccions de la Generalitat.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here