El pilot de Gavà va ser segon després d’Stefano Comini en la primera prova de les TCR Sèries al circuit de Sepang

El pilot de Gavà Pepe Oriola ha protagonitzat aquest cap de setmana una brillant actuació en la diputa de les TCR Sèries al circuit de Sepang en què ha estat segon per darrere d’Stefano Comini en una cursa on va protagonitzar una extraordinària remuntada des de la setena posició des d’on partia a la graella que sortida.

Ha estat una carrera intensa i emocionant, ja que Gianni Morbidelli intentava arrabassar-li el segon lloc, però Oriola va aconseguir tancar-li totes les portes, per tornar a pujar al podi. Un gran treball d’equip per al pilot de Cali Group Macau que va contribuir a sumar un nou doblet per Craft- Bamboo Lukoil, al costat de Gené com a vencedor de la carrera. Amb això, l’escuderia es manté al capdavant de la classificació per equips i Oriola es converteix en l’únic pilot que ha pujat al podi en les dues carreres del cap de setmana.

“Estic content amb el segon lloc, després de la pobra sessió de qualificació. Una pena perquè en els lliures vaig ser molt ràpid. En carrera em van colpejar un parell de vegades en la primera volta, però després vaig poder trobar el camí i aconseguir el segon lloc. Però per llavors ja no tenia temps d’atrapar Stefano”, va dir Pepe Oriola.

El pilot de Gavà ja espera la cita de Xangai, que tindrà lloc els dies 11 i 12 d’abril, i les TCR International Sèries tornaran a compartir cartell amb la Fórmula 1 en el traçat xinès. “La calor ha estat, sens dubte, el gran inconvenient del cap de setmana, però ho hem superat, així que esperem a Xina repetir l’actuació d’equip i, a nivell individual, m’encantaria tornar a estar al podi. Ha estat un cap de setmana espectacular i estar al capdavant de la classificació, sobretot per a l’equip, ha de ser el més important”, afegeix Oriola.

Font: Elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here