Candela López posa de manifest la connexió que hi ha entre la publicació local DIME! i la cúpula del PP de la localitat

La portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Castelldefels, Candela López, va denunciar aquesta semana el finançament il·lícit amb diners públics que l’alcalde del PP d’aquest municipi, Manuel Reyes, està fent en la seva publicació DIME!, per fer campanya electoral.

López va fer aquesta denúncia després que en el darrer número d’aquest “pamflet” el Consorci de la Zona Franca, del qual el vicepresident i delegat especial de l’Estat és Jordi Cornet, també ex/diputat del PP en el Parlament de Catalunya i dirigent del PP de Catalunya, hagi comprat una pàgina sencera de publicitat “en una publicació de partit”.

La portaveu de la coalició a l’Ajuntament va fer aquesta denúncia en el torn de precs i preguntes al Govern, en el ple municipal del mes de març. D’aquesta manera, López va posar de relleu la connexió entre el “pamflet polític DIME!” i la cúpula del PP a Castelldefels.

Demostrant que la publicació DIME! la fa l’Associació Cultural de Castelldefels La Gaviota. En el registre d’aquesta entitat cultural consten com a vicepresident i secretari i vocal de l’entitat cultural, per aquest ordre, l’alcalde Manuel Reyes, i els regidors de l’equip de Govern David Solé i Jesús Romo, també dirigents del PP de Castelldefels, tal com es pot veure en la documentació adjunta.

“El PP no tan sols pretén enganyar a la gent venent com a informació local una publicació que es redueix a un “pamflet” de propaganda política, sinó que ho finança de manera il·lícita amb publicitat d’ens públics controlats pel Govern del PP a l’Estat”, va denunciar López que també en la seva intervenció del ple va fer una valoració crítica de “l’ús esbiaixat i partidista” que també està fent l’equip de Govern del PP i el seu Alcalde dels mitjans públics de la ciutat per fer campanya electoral, principalment a la publicació El Castell.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here