Una trentena d’activitats d’oci per a les persones que visitin la localitat baixllobregatina

La programació ‘Primavera experience’ és un recull de les activitats lúdiques previstes durant els caps de setmana, entre l’abril i el juny, al voltant de l’entorn natural, el patrimoni i el món cultural de la ciutat. L’objectiu és mostrar a les persones que visiten Sant Boi les propostes per omplir el temps d’oci en aquesta època de l’any.

Amb aquesta finalitat s’ha editat un fullet que es podrà trobar als diversos establiments hotelers , restaurants i edificis públics, amb el disseny que Kukuxumusu va idear per al plànol turístic presentat la passada Fira de la Puríssima.

La programació recull activitats al riu, la muntanya de Sant Ramon, les masies de Can Julià (Centre d’Interpretació del Riu), Torre de la Vila (Centre d’Educació Ambiental i d’Estudi de Residus), el parc de la Muntanyeta i les basses de Can Dimoni. En aquests punts hi haurà tallers d’experimentació i descoberta del riu, d’aprofitament de deixalles i jugateca ambiental per als nens i les nenes més petits.

‘Primavera Experiance’ inclou també les propostes teatrals de la Temporada d’Arts Escèniques i Música, les exposicions programades a Can Castells Centre d’Art i al Museu Can Barraquer, la Festa Romana de Sant Boi, els aperitius musicals SaundDays i la Festa Major.

La programació es pot consultar també al web municipal i a l’aplicacó SBApp.

Enllaços d’interés

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here