A finals de maig Molins de Rei comptarà amb un skatepark ubicat al Parc del Baix Llobregat. Aquesta instal·lació es farà amb diners que han sobrat d’altres obres executades recentment, com la zona esportiva Ricard Ginebreda, i permetrà atendre les demandes del col·lectiu de practicants d’aquest esport urbà que hi ha a la vila

Una inversió de 60.000 euros procedents de les baixes en les licitacions d’altres obres executades a la vila permetrà durant les properes 6 setmanes construir una instal·lació per la pràctica del patinatge i l’skateboarding. Concretament s’habilitarà un espai de 585 m2 al Parc del Baix Llobregat, al barri del Canal, amb set mòduls de diferents dificultats que proveirà l’empresa Spokoramps. El col·lectiu de skaters de Molins de Rei havia manifestat el seu interès de poder comptar amb una pista com aquesta a la vila.

En el mateix parc també es preveu la instal·lació d’una petita estació d’street workout, una disciplina similar a la gimnàstica que es fa a l’aire lliure i que es basa en exercicis de potència i pes corporal. Tot plegat permetrà complementar l’oferta d’activitat física i de lleure a l’entorn de la nova zona esportiva Ricard Ginebreda.

Amb aquest, ja seran tres els skatepark inaugurats a la comarca durant el que portem de 2015, junt amb el de Viladecans i el de Martorell. Una bona notícia per als amants dels esports urbans!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here