El cap de setmana de l’11 i 12 d’abril tindrà lloc una nova edició de la Festa dels Tres Tombs de Torrelles de Llobregat. Les activitats, organitzades per l’associació dels Tres Tombs, compten amb la col·laboració de l’Ajuntament la localitat baixllobregatina

Dissabte, 11 d’abril, pel matí, hi haurà la carregada de carros al Serralet de Can Coll i posteriorment el lliurament del llibre a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Per la tarda els més menuts podran gaudir d’una passejada amb carro i xocolata desfeta amb galetes. A última hora de la tarda es realitzarà l’ofrena floral a Sant Antoni Abat i lliurament de la Senyera a l’Església de Sant Martí deTorrelles.

El dia fort serà diumenge, 12 d’abril, amb la passada dels Tres Tombs pels carrers del centre del poble. Concretament el recorregut serà el següent: Des del serralet de Can Coll es baixarà pel carrer Major fins arribar a l’alçada del carrer Joan Maragall. Allà es girarà fins a Torrent Roquetes, carrer Sant Pau, plaça de Sant Martí (on es beneiran els animals) i pujar carrer Major fins enllaçar altre cop amb Joan Maragall. Així fins a completar les tres voltes. La passada comptarà amb l’animació dels Grallers de Torrelles.

Com cada any, es convida a encapçalar la passada, a tothom que vulgui portar el seu animal de companyia o bestiar, per la seva benedicció a la Plaça Sant Martí. Tots els que hi vulguin participar s’hauran de concentrar al Serralet de Can Coll a les 10h (es prega puntualitat).

La Festa dels Tres Tombs es realitza des de l’any 2000, quan l’associació que porta el mateix nom, la va recuperar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here