Els 10 autobusos que circulen a la línia L79 s’equiparan, en breu, amb un router que permetrà oferir connexió Wi-Fi a internet a tots els usuaris a bord del vehicle. Els equips estan dissenyats i homologats per treballar a bord d’un autobús d’aquestes característiques

L’objectiu d’aquest servei és oferir als viatgers, de forma totalment gratuïta i sense publicitat, la possibilitat de connectar-se a internet amb qualsevol dispositiu mòbil (smartphone, tauleta, ordinador portàtil, etc.).

Antoni Poveda, Vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Sant Joan Despí, i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, van presentar  fa  aquest nou servei de la línia L79 que opera l’empresa Oliveras SL, pertanyent al grup Baixbus.

Poveda va declarar que “aquest és un pas molt important per a millorar els serveis al ciutadà en una línia, la L79, que transporta més d’un milió de viatgers l’any, la majoria d’ells gent molt jove que es mou entre Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat i la Zona Universitària de Barcelona”.

El sistema de Wi-Fi gratuït per a viatgers de bus ja es troba en funcionament en els serveis de l’Aerobús i del Bus Turístic. Ara, però, s’implanta per primera vegada en una línia regular de bus metropolità.

Durant 12 mesos es durà a terme un seguiment d’aquest servei en període de proves a la L79, per tal de conèixer l’ús i l’opinió dels seus usuaris. Posteriorment, s’estudiarà si aquest servei s’ha d’estendre a d’altres línies de bus similars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here