Al voltant de 300 alumnes de 25 escoles de música i conservatoris de Catalunya participaran aquest dissabte, 11 d’abril, en la VII Trobada de Flautes Travesseres que se celebrarà a cavall entre el Palau Falguera i el Palau d’Esports Juan Carlos Navarro. L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu, que enguany commemora el 30è aniversari, és l’amfitriona de l’esdeveniment

La Trobada de Flautes de Catalunya, de caràcter biennal, s’organitza sempre a una població diferent amb la voluntat de reunir alumnes i professors d’aquest instrument per aprendre, intercanviar coneixements i, alhora, gaudir d’una jornada lúdica. En l’edició d’aquest 2015 la sessió s’organitza sota el lema “Ull viu, la flautada a Sant Feliu”.

Al llarg de la jornada els participants a més d’assajar tindran l’oportunitat de participar en tallers musicals organitzats per grups d’edat. A les 15 h podran gaudir d’un espectacle musical que tindrà lloc a l’Auditori del Palau i a partir de les 18 h es farà una cercavila des del Palau Falguera i fins al Palau d’Esports Juan Carlos Navarro, on a les 19.30 h es durà a terme el concert de cloenda de la Trobada. Entre els temes que s’interpretaran en la cloenda destaquen algunes de les peces musicals incloses en la ‘Cantata Rosa Joana i les Set Magnífiques’, inspirada en textos de la poetessa santfeliuenca Joana Raspall.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here