Aquest proper dissabte 11 d’abril, amb la celebració de la Portals a Peu, es dóna també el tret de sortida al programa de promoció de l’activitat física de Collbató

En concret la proposta inclou més d’una cinquantena d’activitats, amb especial incidència en aquelles que són gratuïtes i no precisen d’inscripció prèvia, per tal d’animar a tots els collbatonins i collbatonines a fer exercici.

El punt i final serà, un mes més tard del seu inici, amb un altre dels principals esdeveniments esportius que tenen lloc a Collbató com és la celebració de la Cursa de l’Alba programada per al 10 de maig.

Entre les diferents propostes que es troben programades trobarem sessions de dinamització del circuit de fitness, tallers d’iniciació al running, xerrades o tallers pràctics relacionats amb qüestions com el menjar saludable.

Per a més informació sobre l’Esportbató es pot consultar el programa complet com a document adjunt:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here