Totes les famílies que ho desitgin podran matricular els seus fills i filles a les escoles públiques de Molins de Rei sense que suposi un augment de la ràtio actual

Això significa que si un cop acabada la preinscripció la demanda de places per l’escola pública supera l’oferta es recuperarà una de les dues línies de P3 que s’havien eliminat per la baixada de la natalitat.

La Generalitat recuperarà una de les dues línies de P3 tancades a Molins de Rei, i d’aquesta manera totes les famílies que ho desitgin podran tenir plaça a l’escola pública. A més, això permetrà també que no s’hagi d’augmentar la ràtio actual de 25 alumnes per aula. La Generalitat va comunicar la decisió a l’Ajuntament en una reunió celebrada a la delegació territorial dels Serveis d’Ensenyament a Sant Feliu de Llobregat aquest passat 9 d’abril i a la que hi van assistir l’alcalde Joan Ramon Casals i el tinent d’alcalde i regidor d’educació, Xavi Paz, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, Josep Maria Pérez.

Durant la reunió es va informar que un cop finalitzat el període de preinscripció, i sempre que la demanda de places a l’escola pública superi l’oferta actual de  places, s’habilitarà una nova línia. La línia que es recuperarà encara no s’ha determinat, però seria una de les dues tancades, la de l’escola Castell Ciuró o la de l’escola Josep Maria Madorell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here