L’esdeveniment reunirà, a més d’expositors, tallers i xerrades sobre la salut i sobre els productes que fem servir de manera habitual

 

Aquest proper diumenge 19 d’abril Collbató celebra la que serà la segona edició de la mostra que dedica als productes ecològics i de proximitat, des de les 10 fins a les 14 h a la plaça de l’Era de la població. Allà tots els visitants podran trobar expositors que oferiran la mercaderies amb aquestes dues característiques com a principal reclam i atractiu. En tot cas també es duran a terme diverses activitats paral·leles dirigides a tots els assistents. Aquestes s’iniciaran a les 10 h amb un ecomural que es durà a terme a la mateixa plaça i amb un tast d’olis que s’oferirà al Molí de l’Oli. A les 10.30 h està prevista a l’Alzina de Collbató la xerrada “L’ABC de l’alimentació sana: com començar”. Aquest mateix espai acollirà a partir de les 13 h una activitat de mindfulnessi reducció de l’estrès i un tast de cuina natural a les 14 h.

 

La programació es completarà amb una ruta guiada per a tota la família que sota el nom “El camí de l’oli” recorrerà l’entorn del municipi, i dos tallers per a aprendre la fabricació de sabó amb oli reciclat i amb glicerina respectivament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here