300 infants van donar la benvinguda a la primavera dimecres, agafant la bici per anar a l’escola. La jornada dóna el tret de sortida a la temporada de Primavera en bici que començarà el proper diumenge 19 d’abril i que des de fa 21 anys convida la ciutadania de Sant Joan  a recórrer en aquest vehicle la ciutat

Al voltant de 300 nens i nenes de Sant Joan Despí van arribar dimecres a l’escola d’una manera molt diferent a com ho fan habitualment. Els escolars van agafar la bici o el patinet per inaugurar la nova temporada de Primavera en bici que farà la primera sortida oberta a tota la ciutadania el proper diumenge 19 d’abril.

Fa 21 anys que l’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza unes sortides en bici cada diumenge  per conéixer la ciutat d’una manera saludable i divertida, a sobre de dues rodes.

Tot i que enguany s’ha decidit que siguin els petits i petites els encarregats de donar el tret de sortida a la temporada de Primavera en bici, els escolars de Sant Joan Despí ja tenen experiència a implicar-se en activitats on la bici és la protagonista. En els darrers anys han participat en activitats com Els dijous, anem a l’escola amb bici, una iniciativa que els convidava a agafar la bici –i el patinet– per arribar a l’escola aquest dia de la setmana.

21a temporada de la Primavera en bici

Així, la primera sortida oberta a tota la ciutadania es farà aquest diumenge 19 d’abril (a les 12 h al recinte firal, av. Mare de Déu de Montserrat).

Des de les 10.30 h hi haurà un circuit d’habilitats. La resta de sortides es faran el 26 d’abril, i el 3 i 17 de maig, en aquesta darrera es farà el sorteig d’una bicicleta entre els participants.

Una experiència única, la de fer un recorregut per la ciutat sense cotxes!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here