El parc de Can Mercader serà l’escenari de la festa central aquest diumenge 26 d’abril

Un gran festival de la cultura i les tradicions catalanes, això és la Jordiada, un projecte que aquest any se celebra a Cornellà per vint-i-tresè any consecutiu a partir de la voluntat, l’empenta i la col·laboració de vint-i-cinc entitats de la ciutat que treballen dia a dia per la promoció de la cultura popular i les tradicions catalanes.

El mes d’abril, amb la celebració de Sant Jordi com a referent principal, és el mes que congrega totes les activitats que la Comissió de la Jordiada prepara cada any i que tenen en la gran Festa de Can Mercader, que se celebrarà el 26 d’abril, el principal aparador.

Música, literatura, poesia i xerrades

La lectura i Sant Jordi és un binomi arrelat a les tradicions catalanes i per això moltes de les activitats programades en aquesta XXIII edició de la Jordiada estan relacionades amb la lectura i en aquest sentit, les biblioteques, prenen protagonisme.

ALGUNES CITES DESTACADES:
Dilluns 20, 19 hores: Taula rodona: ‘Són bojos, aquests catalans?’ / Biblioteca Marta Mata
Dimarts 21, 19.30 hores: Presentació del llibre ‘La última llamada’, d’Empar Fernández / Biblioteca Marta Mata
Dimecres 22, 19 hores: ‘Construcció de la nit’, poemari d’Anna Pantinat / Biblioteca Sant Ildefons
Dimecres 22, 22 hores: Muntatge poètic: ‘L’Ovidi, poema sense acabar’ / Orfeó Catalònia
Diumenge 26, tot el dia: XXIII JORDIADA. Festa de Cultura Popular / Parc de Can Mercader

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here