La venda de llibres ja va repuntar l’any passat mentre que les roses van acusar l’IVA del 21% als productes florals

Barcelona (ACN).- Després d’uns anys difícils, aquest Sant Jordi arriba precedit pels pronòstics optimistes de llibreters i floristes. Venedors de llibres i de roses auguren un creixement respecte el 2014, especialment significatiu en el cas de les roses, que l’any passat van caure un 5%.

La reducció de l’IVA als productes florals i el repunt general del consum fan que el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya esperi vendre 7 milions de roses, és a dir, fins a un 20% més que l’any passat.

Al seu torn, el Gremi de Llibreters confia en mantenir la tendència de l’últim Sant Jordi, amb un nou creixement del 5%, 1,5 milions de llibres venuts i una facturació que s’apropa als 20 MEUR habituals abans de la crisi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here