L’alcalde de la localitat baixllobregatina, Carles Ruiz i el president de la Cooperativa Agrícola, Carles Faura, van signar ahir el conveni de col·laboració perquè el 16 i 17 de maig la Fira de Sant Isidre sigui una realitat

La Fira de Sant Isidre és la fira de caràcter multisectorial que es realitza al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l’any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats.

Així doncs, eñ que va començar gairebé fa mig segle com una mostra de l’activitat agrícola s’ha convertit des de fa temps en un aparador de l’activitat econòmica i social de la ciutat i el d’un bon nombre de sectors que abracen aspectes molt diversos de l’economia, així com de diferents activitats socioculturals i lúdicofestives.

Habitualment s’ubica al parc de la Marina i al Cúbic, que acull al seu interior l’espai municipal, el concurs-exposició de fruits del camp, organitzat per la Cooperativa Agrícola, així com diverses exposicions i serveis. En la darrera edició hi van participar més de 165 expositors comercials, entitats ciutadanes i institucions.

Podem dir sense por a euivocar-nos, doncs, que la Fira de Sant Isidre és un punt de trobada anual de la vida viladecanenca. Es tracta, però, d’una cita que, en cada edició, incorpora novetats entre les activitats que s’hi organitzen. Nous tallers, noves xerrades, nous espais comercials, un nou estand municipal…

Consulta aquí el programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here