El Parlament reclama al govern espanyol “aturar les noves línies i trams d’AVE” i rebutja el model que impulsa l’Estat

Barcelona (ACN).- El Parlament ha aprovat una moció de la CUP que reclama al govern espanyol “l’aturada de les noves línies i trams de l’AVE i la priorització d’inversions en la millora de la xarxa ferroviària de Rodalies i el transport públic col·lectiu per carretera”.

De la mateixa manera, ha aprovat “mostrar el rebuig al model de desplegament de l’alta velocitat ferroviària a l’Estat i la preocupació per la insostenibilitat financera i l’escàs retorn social, a més de la ferida al territori que suposa”.

La mateixa moció demanava també “iniciar els procediment legals necessaris per la recuperació de la titularitat pública d’Aigües Ter Llobregat (ATLL)”, però PSC, ICV-EUiA i CUP han estat els únics a donar-hi suport.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here