Una mica abans de les 10 h del matí ja hi han circulat els primers vehicles, molts dels quals camions

Aquest dijous 30 d’abril, una mica abans de les 10h del matí, s’ha obert al trànsit el pont del Pratenc, que connecta l’av. Onze de Setembre amb el polígon Pratenc i, més enllà, amb la ZAL (zona d’activitats logístiques del port).

L’entrada en servei del pont ajudarà a descongestionar el pont i els semàfors de Mercabarna, molt saturats en hores punta.

A finals de març es van fer satisfactòriament les proves de càrrega del pont, que té poc més de 300 metres de longitud i que inclou carrils bici i voreres per a vianants en tots dos sentits. El pont, de silueta molt reconeixible, ha estat dissenyat per l’enginyer Juan Carlos Martínez Berzosa.

L’Ajuntament ja ha completat els carrils bici del Pratenc, que connecten amb els de la ZAL, de manera que es pot anar en bicicleta des de la ciutat fins a aquests importants centres de treball.

Les obres, a càrrec de la Generalitat, es van iniciar l’any 2009 i han tingut un retard de dos anys per manca de finançament, fet que ha retardat el projecte més d’una vegada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here