Sant Feliu esdevé un gran escenari cultural aquest cap de semana, amb motiu de les Festes de Primavera. Hi ha programades al voltant d’un centenar d’activitats culturals, esportives i de lleure per diferents espais de la ciutat. Així, hi haurà cercaviles, sardanes, actuacions castelleres, música, teatre, jocs i tallers per als infants, així com exhibicions i competicions esportives. Ahir, el cantautor santfeliuenc Ramon Mirabet va ser l’encarregat de fer el pregó de les Festes de Primavera a l’Auditori del Palau Falguera. Tot seguit, es va inaugurar la  57a Exposició Nacional de Roses als jardins Palau Falguera i la 36a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, al recinte firal. A continuació es van obrir al públic la resta d’exposicions i espais de la celebració

Al llarg del cap de setmana hi ha programades al voltant d’ un centenar d’activitats culturals, esportives i de lleure per gaudir de les Festes en diferents espais de la ciutat. Així, hi haurà cercaviles de gegants i capgrossos, sardanes, actuacions castelleres, música, teatre, jocs i tallers per als infants, així com exhibicions i competicions esportives…

Una de les activitats infantils que atrau més públic és el Firajoc que un any més s’instal·larà al parc Nadal el dissabte, d’11 a 14 h. Una altra cita imprescindible per als més petits és la tabalada i el correfoc infantil, a les 18.45 h, així com la XVII Gimcana de la Rosa.

En l’àmbit esportiu, la mainada podrà gaudir del Firaesport que se celebrarà el dissabte al pati del Col·legi Verge de la Salut, de 16.30 a 22 h Entre els plats forts musicals destaca el XI Buti+Farra+Sound Festival o el festival de reggae,  a la pl. Lluís Companys.

La música també estarà present en el XXXI Festival Flamenc Ciutat de les Roses, les actuacions de varietats al Centre Cívic Roses, així com l’actuació del grup Cita a ciegas, en el marc del cicle Contrabaix.

En l’edició d’aquest any, repeteix l’activitat “Música al carrer” que es va engegar l’any passat i que permetrà escoltar en directe alumnes de l’Escola Municipal de Música en diferents espais de la ciutat habilitats amb un punt blau al terra. A més, l’Escola tindrà un estand al carrer Laureà Miró amb Pou de Sant Pere, des d’on també es faran actuacions.

Les tradicions de sempre tindran presència en moltes de les activitats de les Festes i molt especialment en la XVI Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, a la pl. Estació.

En el marc de les Festes també se celebraran altres propostes d’interès com la Fira d’adopció d’animals a la pl. Alfons Comín o l’exposició de motos i cotxes antics al carrer Ramón y Cajal, davant del Palau Falguera.

Consulteu el programa de Festes a: www.santfeliu.cat/festesdeprimavera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here