Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes. Aquest mes de maig, sortegem una sortida guiada en bicicleta pel Parc Agrari i el Delta del Llobregat, amb Som Bici

La comarca del Baix Llobregat s’omplirà de cireres aquestes properes setmanes, amb diverses festes i fires en diferents municipis per gaudir al màxim d’aquest fruit, així com d’activitats lúdico-festives promogudes per entitats, associacions de pagesos, comerciants i institucions publiques.

Les delicioses fruites ja es poden degustar i comprar cada diumenge al matí a la Plaça de la Vila de Sant Climent. Els pagesos climentons ens ofereixen aquest fruit de temporada. Del camp a la taula, collides i menjades, qualitat i tradició: tota una experiència d’un veritable producte de proximitat.

Més informació a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Cirera del Baix Llobregat

El Baix Llobregat produeix la meitat de les cireres de Catalunya, i n’és la principal comarca productora.Alguns productors han apostat per un cultiu ecològic per donar resposta al consumidor que cerca productes diferenciats i produïts amb la garantia i qualitat controlada.

La cirera és un cultiu tradicional de la comarca, essent la varietat més habitual la Burlat, la més primerenca i l’Starking, tot i que també es conreen una trentena de varietats diferents. El fet que siguin especialment primerenques i de secà fa que les cireres del Baix Llobregat siguin especialment valorades pel seu sabor dolç.

En temporada a agrobotigues i botigues especialitzades i també a les fires especialment dedicades a aquest producte, que es celebren a les localitats baixllobregatines que la produeixen: Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent, Torrelles i El Papiol.

 

I si no et vols esperar a la setmana vinent i vols descobrir més #BaixEscapades per el teu compte, consulta la Guia d’Oci del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here