Donem continuïtat a una subsecció que cada setmana us aproparà a una recomanació d’oci i turisme a la nostra comarca. En col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, també iniciem un sorteig via Twitter. Utilitzant el hashtag #BaixEscapada i explicant-nos o penjant un vídeo o una foto de la teva escapada per el Baix Llobregat, et pots endur un premi cada mes. Aquest mes de maig, sortegem una sortida guiada en bicicleta pel Parc Agrari i el Delta del Llobregat, amb Som Bici

La #BaixEscapada recomanada d’aquesta setmana vol que descobriu les Festes de les cireres del Baix Llobregat, que comencen aquest cap de setmana al municipi de Santa Coloma de Cervelló amb la 30a edició de la seva Festa de la Cirera!!

Visita aquesta localitat tan especial i podràs gaudir a més del seu entorn privilegiat -la Colònia Güell- d’un munt d’activitats: la Mostra de la Cirera, Exposicions, Fira d’artesania, Ball de la cirera, Gegants, Batucada i Correfoc i un programa d’activitats en Família per no deixar de divertir-se!!

La Festa de la Cirera

A només vint minuts de Barcelona podeu trobar un petit municipi voltat per camps de cirerers; en flor si veniu al març, i carregats de fruita ara al maig i juny.

La Festa de la Cirera arrencà l’any 1986 gràcies a l’esforç d’un grup de pagesos i pageses que amb la intenció de reivindicar la importància de la seva feina, van decidir fer una mostra dels seus productes, amb la Cirera com a protagonista. L’esdeveniment es va repetir a l’any següent amb una mostra diferent, i així ja en porten 30.

Amb el pas dels anys la Festa s’ha anat diversificant i, mantenint la Mostra de la Cirera com a punt central, s’han anat afegint altres actes festius i tradicionals, com el concurs d’escopir pinyols, el ball de la cirera, el mercat pagès, exposicions i molts més.

L’últim cap de setmana de maig, trobareu diversió per a tota la família. I evidentment podreu degustar i comprar cireres, i és que diuen que …no hi ha cirera millor que la de Santa Coloma de Cervelló.

Consulta el Programa d’activitats de la 30ª Festa de la Cirera de Santa Coloma de Cervelló

 I si no et vols esperar a la setmana vinent i vols descobrir més #BaixEscapades per el teu compte, consulta la Guia d’Oci del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here