El concert de la Troba Kung-Fú serà el plat fort de la Nit Jove de dissabte

Castellví de Rosanes ha iniciat el compte enrere per a la celebració de la Festa Major 2015, que arrencarà divendres al vespre amb el tradicional pregó des del balcó de l’Ajuntament.

Enguany, i com a novetat, el migdia de dissabte tindrà lloc la Holi Festa, o festa dels colors, una celebració d’origen hindú que serà el primer cop que es fa al municipi.

Les propostes de Festa Major 2015 s’allargaran fins diumenge a la nit, i no hi faltaran el sopar de germanor i el ball de divendres, ni la Nit Jove de dissabte–amb la Troba Kung-Fú com a plat fort.

També tindran lloc a la festa, entre d’altres, la III Trobada de grups de percussió i la III Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats locals, que es consoliden com al plat fort del matí del diumenge.

Les novetats de la Festa Major 2015 s’allargaran també després de les celebracions. Aprofitant els recursos del nou portal web municipal, s’habilitarà la setmana que ve una enquesta de valoració sobre les activitats de la Festa Major i s’encetarà un fòrum de debat sobre la celebració per recollir les opinions de la ciutadania de cara a l’organització de pròximes celebracions.

El regidor de Cultura en funcions, Sergi Farré, convida a tothom a participar de la Festa Major i a gaudir “d’un dels programes segurament més variats dels últims anys”. Farré ha volgut expressar també l’agraïment a totes les entitats que col·laboren en el desenvolupament d’activitats de la Festa Major, així com també a les empreses i institucions que donen suport a la festa grossa.

Estrena a Instagram

Per compartir les imatges de la celebració, s’estrena aquesta setmana un compte municipal a la xarxa d’Instagram, amb l’usuari infocastellvi.

Aquest compte, s’afegeix als que ja funcionen a les xarxes de Facebook i Twitter.

Programa d’actes

Divendres 29 de maig

21.00h – Pregó de Festa Major des del balcó de l’Ajuntament, amb l’entitat HipoFam. 21.45h – Sopar de germanor a la plaça del poble i carrers de l’entorn. Tiquets a l’Ajuntament i al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina fins al 27 de maig. Havent sopat, a la plaça del poble – Ball de Festa Major amb Koktel J.A.S, concert de versions amb Fugados de Alcatraz i final de festa amb Dj Quim Palomera

Dissabte 30 de maig

12.30h – Holi Festa al pati de l’escola vella (accés C/Escoles). La pols de colors es pot passar a recollir per l’Ajuntament (unitats limitades. Fins a exhaurir existències). De 17 a 21h – Trampolinada per als infants al pati de l’escola. Inflables, actuacions… 21.30h – Pantalla gegant final Copa del rei. Pista poliesportiva. Després del partit. Nit jove amb Campai, la Troba Kung-Fú i després del concert, música fins la matinada.

Diumenge 31 de maig

De 10 a 12h – III Trobada de grups de percussió. Plaça del poble i carrers del nucli urbà (rua). De 10 a 14h – III Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats locals. Plaça del poble i carrers adjacents. 12.30h – Migdia de cultura tradicional amb els Petits caramellaires de Castellví, els castellers Vailets de Gelida, i ballada de sardanes. A la plaça del poble. 19.00h – Teatre ‘Revolta de bruixes’, a càrrec del Grup de teatre amateur de Castellví. A la sala del CCR. 21.30h – Correfoc i final de festa amb els Diables de Sant Andreu de la Barca. Sortida del correfoc des del final del carrer de la Font.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here