Els autors de l’informe Faros alerten que el “principal risc” entre els adolescents d’eines com el WhatsApp és “no tenir-hi accés”

Esplugues de Llobregat (ACN).- El 40% dels infants menors de dos anys accedeixen de manera habitual a les tauletes o telèfons mòbils dels pares i el percentatge arriba al 90% en les nenes i nens de deu anys, segons recull el novè informe Faros de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Els autors han volgut donar un missatge “optimista” sobre “l’oportunitat” que representen les noves tecnologies i han animat les famílies a “acompanyar” els fills a l’hora d’utilitzar-les. “El principal risc de les noves tecnologies en adolescents i joves és no tenir-hi accés.

En aquests moments, que un nen de 15 anys no tingui WhatsApp li genera més perjudici que no pas els possibles riscos de fer-ne un mal ús”, ha dit el psicòleg clínic Josep Lluís Matalí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here